A csirkemellet felkockázzuk. étolajból és a húspác porból pácot készítünk, amelybe beleteszük a felkockázott húst és letkarva 3-4 órát állni hagyjuk.
A többi hozzávalót: gombát, burgonyát, kolbászt, hagymát is egyforma darabokra kockázzuk majd összeállítjuk a saslikot.
Hegyezett saslik pálcára ízlésünknek megfelelően felhúzzuk a húst, a gombát, kolbászt, hagymát és a burgonyát. A kész saslikokat mélyebb tepsibe helyezzük és a maradék páccal leöntjük, majd egy éjszakán át hűtőben tároljuk. A kész saslikokat sütőben vagy grillen megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.