A zöldségféléket megtisztítjuk. A gombát, petrezselymet, répát szeletekre vágjuk, a vöröshagymát felkockázzuk a lehető legapróbbra. A paradicsomot és a paprikát is felaprítjuk.
A hagymát kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a gombát, a répát, a petrezselymet, a zöldpaprikát és a paradicsomot, megszórjuk ételízesítővel, borssal, csipet kakukkfűvel és fedő alatt kb. 10 percig pároljuk. Ezután rátesszük a pirospaprikát és felengedjük vízzel. Ha szükséges, sózzuk.
Amikor már majdnem kész hozzáadjuk a tésztát. Ha a tészta megfőtt, kevés liszttel elkeverjük a tejfölt és behabarjuk vele a levest. Végül az apróra vágott petrezselymet is rádobjuk.
Tálaláskor a tányérban még lehet tejföllel dúsítani.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.