A vékony hússzeleteket megpároljuk, közben ízlés szerint sóval, fehérborssal és pirospaprikával ízesítjük. A tejfölt a reszelt sajttal összekeverjük.
A tojásokat felverjük, ízlés szerint sózzuk, apróra vágott petrezselyemmel meghintjük, majd egy kb 30 cm-es átmérőjű serpenyőben rántottát sütünk belőlük. A rántotta mindkét oldalát jól megsütjük. Ha elkészült, sütőtepsibe borítjuk, és néhány percig hagyjuk hűlni.
A rántottára rákenjük a sajtos-tejfölös massza felét, ráfektetjük a párolt hússzeleteket, majd jöhet rá a maradék sajtos-tejfölös keverék. Óvatosan feltekerjük, és kb. 30 percig 170 fokra előmelegített sütőben sütjük.
Megjegyzés
Köretnek zöld saláta vagy párolt zöldség illik hozzá.
A receptet és a fotót LukiKrisz küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.