A hagymát finomra aprítjuk, a gombákat nagyságtól függően egészben hagyjuk vagy félbevágjuk. A húst vékony csíkokra metéljük, és a felhevített vajon több adagban kb. 6-6 perc alatt elősütjük, amíg egy kis színt kap. Ezután kivesszük, és alufóliával letakarva melegen tartjuk.
A visszamaradt forró zsiradékon megpirítjuk a hagymát és a gombát. Meghintjük a liszttel, enyhén megkapatjuk, majd a borral felöntve felforraljuk, és a tejszínnel behabarjuk. Beletesszük a húst, és kb. 10 percig pároljuk. Sóval, borssal ízesítjük. Rösti illik hozzá, de rizzsel vagy nokedlivel is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.