A sütőtök magjait kikaparjuk, nagyobb kockákra vágjuk, tepsire tesszük, és előmelegített sütőben, közepes lángon megsütjük.
A mazsolát beáztatjuk (ezt ki is hagyhatjuk, mert később a kész ételben magától is megduzzad, ha eleget áll). A snidlingen megpirítjuka kókuszolajon, megsózzuk, hozzáadjuk a tikka masala fűszerkeveréket, majd a reszelt répát, az apróra vágott paprikát és a tört kesudiót is.
Ha megpirult, felengedjük a tejszínnel és 1-2 dl vízzel. Rádobjuk a mazsolát és a kuszkuszt. A kukszkuszt kb. 10 percig főzzük, közben pótoljuk az elpárolgó folyadékot. Amikor a kuszkusz is megpuhult, hozzáadjuk a kockákra vágott fetát, és a megsült, kisebb kockákra vágott tököt is.
Megjegyzés
A mennyiségek nem túl pontosak, sajnos nem mértem le, hogy mit is csináltam. Esetleg később újralátogatom ezt a receptet javítani.
Én óriás serpenyőben készítettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.