A paprikát bő, forró olajban sütjük, amíg leválik a héja, majd kivesszük, és hagyjuk kihűlni. Papírtörlővel ledörzsöljük a héját, majd kicsumázzuk.
A csíkokra vágott csirkét megpirítjuk az olaj és a vaj keverékén az apróra vágott gombával, cukkinivel és a meghámozott, feldarabolt paradicsommal együtt. Sóval, borssal és egy csipet szerecsendióvalízesítjük, majd hozzákeverjük a kockákra vágott sajtot és a felaprított petrezselymet. A tűzről levéve 4 db tojássárgáját keverünk bele.
A paprikákat megtöltjük a keverékkel, majd megforgatjuk őket először a lisztben, majd a maradék fehérjék és tojás keverékében, végül a zsemlemorzsában. Forró olajban aranybarnára sütjük. Jól illik hozzá az újburgonya vagy a zöld saláta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.