Főzzük a káposztaleveleket sós vízben 2–4 percig. Emeljük ki, majd tegyük hideg vízbe. Vegyük ki, és vágjuk ki a vastag ereket.
A megtisztított répát, zellert és pórét vágjuk hosszú, vékony csíkokra, majd pirítsuk meg a gyökérzöldségeket a felforrósított olajon, végül adjuk hozzá a pórét is. Sózzuk és borsozzuk meg, majd hintsük meg a rozmaringgal.
A mártáshoz fonnyasszuk meg a finomra vágott hagymát a felforrósított vaj és olívaolaj keverékén. Szórjuk meg a liszttel, és pirítsuk együtt néhány másodpercig. Engedjük fel tejjel, forraljuk 5 percig. Sózzuk és borsozzuk meg, adjuk hozzá a citrom kifacsart levét, végül keverjük bele a finomra vágott petrezselymet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.