A sárgarépát tisztítsuk és mossuk meg, majd vágjuk kis kockákra. A brokkolit engedjük fel, a paprikát és a hagymát karikázzuk fel. Az olajat egy serpenyőben melegítsük meg, és pirítsuk meg benne a sárgarépát. Amikor már majdnem puha, tegyük hozzá a brokkolit, a paprikát, az újhagymát és a kukoricát is, majd egy kicsit pároljuk össze.
Hűtsük le a zöldségkeveréket, öntsük egy tálba, sózzuk meg, majd ízesítsük a szójaszósszal. Csöpögtessük le a szardíniát, daraboljuk fel, és ezt is keverjük a zöldségekhez.
A leveles tésztát belisztezett munkalapon nyújtsuk ki kb. 1 mm vastagságúra, vágjuk fel 8 x 8 cm-es négyzetekre. A szélüket kenjük meg a felvert tojással, majd egyenletesen osszuk el rajtuk a tölteléket. Az egymással ellentétes irányban lévő sarkukat középen hajtsuk egymásra, és alaposan nyomkodjuk össze a széleket.
A kész töltött táskákat kenjük meg a maradék tojással, szórjuk meg a sajttal, és 180 fokon süssük aranybarnára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.