A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
Közben olívaolajon megpirítjuk a feldarabolt fokhagymát, paradicsomot és olívabogyót. Megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk kakukkfűvel, oregánóval és bazsalikommal, majd hozzáadjuk a tonhalat. Néhány percig együtt pirítjuk.
A tésztát tányérra szedjük, majd rátesszük a tonhalas feltétet és a reszelt vagy szeletelt mozzarellát.
Megjegyzés
Egyszerű, gyors, mégis finom tésztaétel, és a nekem kedves mediterrán ízvilágot jelenti.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.