A tésztához előmelegítjük a sütőt 175 fokra. A csokit összeolvasztjuk a vajjal, hozzáadjuk a cukrot, majd egyenként a tojásokat. Beledolgozzuk a száraz hozzávalókat is, egy 20 x 25 cm-es formába öntjük, és 10–12 percig sütjük. Kihűtjük, és előbb téglalapokká, majd háromszögekké vágjuk.
A kávéhabhoz beáztatjuk a zselatint. Kikeverünk 0,25 dl tejszínt a tojássárgájákkal, a cukorral és a tonkababbal, majd besűrűsítjük vízgőz fölött. Feloldjuk benne a kinyomkodott zselatint, hozzáöntjük a kávélikőrt. Hűtőbe tesszük 1 órára, végül habbá verjük a maradék tejszínt, és a krémhez forgatjuk.
A banánpasztához keverjük a banánpépet a citromlével és a rummal. A cukrot egy lábasban borostyánszínűrekaramellizáljuk, hozzáadjuk a tejszínt, majd belecsipkedjük a vajat. Ráöntjük a fehér csokira, végül elkeverjük a banánpéppel.
A krémet 8 db 6 cm-es körgyűrűbe töltjük, és a közepükbe rejtjük a banánpasztát. 2 óra alatt kifagyasztjuk, a körgyűrűn belülmegfelezzük, majd karamellizálópisztollyalkiolvasztjuk. A tésztaháromszögeken tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.