A tésztához a cukrot a tojással jó habosra keverjük, majd hozzáadjuk a langyos margarint, a vaníliás cukrot és fokozatosan hozzáadjuk a tejet, végül a sütőporral elkevert lisztet. A töltelékhez a túrót, a tejfölt, a búzadarát, a tojást, a citrom reszelt héját, a vaníliás cukrot és a mazsolát alaposan összekeverjük.
A tészta felét sütőpapírral kibélelt tepsibe rétegezzük, erre rátesszük a tölteléket, majd a tészta másik felét is rákanalazzuk,és elsimítjuk. Előmelegített sütőben 120°C-on kb 20 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt, porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.