Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben. A 2 tojássárgáját a liszthez öntjük egy csipet sóval, és lágy kelt tésztát gyúrunk belőle. Csak a végén gyúrjuk hozzá az olvasztott kókuszzsírt. A tésztát megkelesztjük, majd 1 cm vastagra nyújtjuk ki.
Egy tepsit kibélelünk a tésztával, majd erre fogjuk tenni a tölteléket. Az áttört túrót elkeverjük a töltelék többi hozzávalójával, majd vastagon a tésztára halmozzuk, és 25-30 percig kelesztjük.
Tejfölös tojással kenjük le a pitét, és 180 fokos sütőben szép pirosra sütjük. Sütés után 10-15 percig pihentetjük, ezután felszeleteljük.
Megjegyzés
Tartalmasabb leves után főétel is lehet, de egy csésze teával vacsorának is kitűnő. Mi diétás desszertnek ettük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.