Az élesztőt felfuttatjuk kevés langyos cukros tejben. A vajat megolvasztjuk, hozzáadjuk az átszitált liszthez a felhabzott élesztős tejjel, a tojásokkal, és 1 csipet sóval együtt. Sima tésztává gyúrjuk, majd kb. 20 percig pihentetjük.
A tojások sárgáját habosra keverjük a kétféle cukorral. Hozzáadjuk az áttört túrót, a tejfölt meg a búzadarát, aztán simára keverjük. Végül beleforgatjuk a kemény habbá felvert tojásfehérjéket.
A tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk, majd közepes méretű köröket szúrunk belőle. Ha ezzel megvagyunk, lenyomkodjuk a közepüket, majd megtöltjük a túrókrémmel. Végül mindet átkenjük a felvert tojással, majd 180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.