A kör alakú rizslapokat 1 másodpercre hideg vízbe mártjuk, majd a tepsibe helyezzük úgy, hogy kissé fedjék egymást.
A közepére kanalazzuk a túrókrémet, amihez a túrót a tojással, a rizs- vagy kukoricadarával, kevés tejföllel, ízlés szerinti eritrittel, vaníliával, mazsolával és a citromhéjjal összekeverünk.
Először az egyik, majd a tészta másik oldalát ráhajtjuk a krémre, majd a tészta tejejé tojással megkenjük. Ugyanígy járunk el a másik rúd rétessel is.
Előmelegített forró sütőben kb 20 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés
Bizony a rétes is a magyar konyha remeke, azonban nem mindenki eheti a nagy klasszikust, remélem a lisztérzékenyek örömmel fogadják a receptemet! A hozzávaló rizslapokat hipermarketekben, Keleti édesség boltokban lehet beszerezni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.