A tejfölben feloldjuk az élesztőt. A túrós lisztben elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a sütőport és a felaprított snidlinget, majd sózzuk. A snidlinges keverékhez hozzáadjuk az egész tojásokat és az élesztős tejfölt. Cipóvá formázzuk, majd 15-20 percig - letakarva - pihentetjük.
A tésztát ujjnyi vastagságúra nyújtjuk lisztezett felületen, kiszaggatjuk közepes nagyágú pogácsaszaggatóval. A tetejét késsel vagy villával berácsozzuk, megkenjük az enyhén felvert tojással, megszórjuk a sajttal.
150-160 fokra előmelegített sütőbe tesszük, majd addig sütjük, amíg aranybarna nem lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.