A burgonyát forrásban lévő, sós vízben félkeményre főzzük, majd leszűrjük. A túrót habosra keverjük a finomra aprított zöld fűszerekkel és fokhagymával, a tejszínnel, valamint ízlés szerinti mennyiségű sóval és borssal. Akkor jó, ha könnyű, mártogatós állagú.
A kolbászokat beirdaljuk, és a felhevített olajon ropogósra sütjük. A vajat felolvasztjuk, megforgatjuk rajta az előfőzött burgonyát, majd néhány percig hagyjuk párolódni. A vajas burgonyát a mártogatóssal és a grillkolbászokkal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.