A vajat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a mézet, a tojásokat és a vaníliaromát. A lisztet összekeverjük a sütőporral, és a krémbe szitáljuk. Belekeverjük a tejet is.
A gofrisütőt felmelegítjük, olajjal vékonyan kikenjük, és a tésztából aranysárga lapokat sütünk.
A tehéntúrót átpasszírozzuk, kikeverjük a cukorral és a citromlével, majd belekeverjük a kemény habbá vert tejszínt.
A gofrikat megkenjük a túrókrémmel, és a megmosott, lecsepegtetett málnával díszítve kínáljuk.
Megjegyzés
Málna helyett más bogyós gyümölccsel is készíthetjük, akár vegyesen is: szederrel, ribizlivel és áfonyával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.