A pulykamellfilét felszeleteljük, enyhén kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk. A kukoricaolaj és a vaj keverékén megsütjük a koktélparadicsomokkal együtt.
Az ananászt megtisztítjuk, felszeleteljük, a szeletek közepét kivágjuk, majd sózzuk és borsozzuk. Sűrű masszát keverünk a lisztből, a kukoricakeményítőből, a tojásból és 2,5-3 dl jeges vízből. Az ananászt belemártjuk, és forró olajban megsütjük. A citrom levét az olívaolajjal összekeverjük, és a vegyes salátára locsoljuk. A sült paradicsommal együtt az ananász és a pulyka mellé kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.