A pulykamellfilét felszeleteljük, enyhén kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk. A kukoricaolaj és a vaj keverékén megsütjük a koktélparadicsomokkal együtt.
Az ananászt megtisztítjuk, felszeleteljük, a szeletek közepét kivágjuk, majd sózzuk és borsozzuk. Sűrű masszát keverünk a lisztből, a kukoricakeményítőből, a tojásból és 2,5-3 dl jeges vízből. Az ananászt belemártjuk, és forró olajban megsütjük. A citrom levét az olívaolajjal összekeverjük, és a vegyes salátára locsoljuk. A sült paradicsommal együtt az ananász és a pulyka mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.