A tojást, lisztet, sót és a tejet simára csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk az ásványvizet és az olvasztott vajat. 1 órát állni hagyjuk.
Kiolajozunk egy kb. 24 cm átmérőjű serpenyőt. Annyit öntünk bele a tésztából, hogy az vékonyan bevonja az alját. A tésztát közepes hőfokon kb. 2 percig sütjük, majd óvatosan megfordítjuk, majd a másik oldalát további 1 percig sütjük.
A pudingport a cukorral és kevés tejjel elkavarjuk. A maradék tejet felfőzzük, hozzáadjuk az elkevert pudingport, és kb. 1 percig főzzük. A tojások fehérjét a sóval kemény habbá verjük, majd óvatosan a forró pudinghoz keverjük. Ezután beletesszük a mazsolákat.
Megtöltjük a palacsintákat a kihűlt krémmel, majd tejszínhabbal és olvasztott csokival díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.