A pizzatésztát kitekerjük, majd 4 db kört kivágunk belőle. Egy kevés paradicsomos pestóval megkenjük mindet, a feta sajtot rájuk morzsoljuk, elrendezzük rajtuk a négyfelé vágott, olívaolajon megpárolt paradicsomot, a durvára aprított olajbogyót, valamint a felcsíkozott, megfonnyasztott spenótot. Végül ráreszeljük a mozzarellát.
A megtöltött tésztákat félbehajtjuk, majd kiolajozott tepsibe tesszük, és 220 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Ha már kezdenek megbarnulni, megfordítjuk őket. Akkor készültek el, ha a tészta kissé megemelkedett és szép aranyszínű. Forrón tálaljuk. Néhány bazsalikomlevéllel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.