A húst megmossuk, felkockázzuk. Ezután megpirítjuk a felforrósított olajon. Hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, a borsót, a leszűrt és lecsepegtetett kukoricát, valamint a felaprított bazsalikomot. Sózzuk és borsozzuk, majd pároljuk, amíg a csirke megpuhul.
A réteslapokat kiterítjük, aztán megkenjük mindegyiket az olvasztott vajjal. A 2 tekercshez egymásra rétegezünk 3-3 lapot, majd szétosztjuk rajtuk a csirkés ragut. Ezután feltekerjük a réteseket, majd mindkét rudat 8-8 szeletre vágjuk.
Egy kivajazott tűzálló tálba állítva elrendezzük a szeleteket, végül pedig megsütjük a tekercseket 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt. Forrón tálaljuk, paradicsommártás tökéletesen illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.