A quinoát megfőzzük a csomagoláson olvasható leírás szerint. A hagymát felaprítjuk, egy kevés olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a felkockázott padlizsánt, és egy kevés vízzel puhára pároljuk.
A megfőtt quinoát lehűtjük. A hagymás padlizsánt egy tálba szedjük, és hozzáadjuk a nyersen felaprított paradicsomot, uborkát, zöldhagymát és tofut. Végül hozzákeverjük a quinoát is.
Megsózzuk, megborsozzuk, és meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal.
Megjegyzés
Kiváló köret lehet, de könnyű vacsoraként, nyári ebédként is megállja a helyét. Én tükörtojással ettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.