Egy serpenyőbe vagy wokba tesszük a felaprított hagymát, és üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felaprított répát, valamint a többi felkockázott zöldséget. Kevergetve pároljuk tovább.
Amikor már elpárolgott a zöldség leve, hozzáadjuk a lecsepegtetett tonhalat. Villával kissé összetörjük, de csak módjával. Hozzáadjuk a fűszereket, alaposan elkeverjük, és így sütjük tovább.
Végül ráütjük a tojásokat, és jól összekeverjük az egészet. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és még egyet rottyantunk rajta. Akkor van kész, ha keményebb rántotta állagú.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.