Elkészítés: A hagymát egészen finomra vágtam, a sárgarépát és a zellert nagyjából 1 cm-esre kockáztam. Az olajon kissé megdinszteltem a hagymát, majd hozzáadtam a sárgarépát és a zellert, néhány percig együtt pirítottam a zöldségeket. Ezután hozzáadtam a fűszereket és a paradicsomot a levével együtt, majd felöntöttem a zöldséglevessel. Fedő alatt addig főztem, míg minden zöldség teljesen megpuhult.
Ekkor hozzáadtam a tejszínt, egyet forraltam rajta, és botmixerrel pürésítettem. A végén, ha szükséges, a fűszerezésen lehet még igazítani, ha nagyon savas a paradicsom, kevés cukor sem ártalmas hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.