A burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk, és olajban kisütjük.
Amíg a burgonya sül, apróra vágjuk a hagymát, és egy kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a gombák kivájt, feldarabolt belsejét, a nagylyukú reszelőn lereszelt répát, a karikára vágott savanyú uborkát, és a legvégén a felszeletelt fokhagymát is. A zöldségekre öntjük a szójatejszínt, és ha szükséges, némi vizet is, majd megfűszerezzük.
Amikor már majdnem készre főtt a ragu, a kivájt gombákba kanalazzuk. A gombákat tepsibe állítjuk, öntjünk alájuk egy kevés vizet. Forró sütőben lefedve pároljuk őket kb. negyed óráig, majd pár percig fólia nélkül, hogy a tetejük megpiruljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.