Válasszuk szét a tojásokat. Habosítsuk ki a vajat a cukor harmadrészével. Egy másik tálban keverjük ki a tojássárgájákat további 1/3 adag cukorral. Keverjük össze a túrót a krémsajttal, a vaníliával és a pudingporral. Forgassuk hozzá a vajas-cukros keveréket, a tojássárgájás elegyet, és tegyük félre.
Verjük kemény habbá a fehérjét a megmaradt cukorral, forgassuk ezt is a többihez, majd adjuk hozzá a kemény habbá vert tejszínt, a búzadarát és a kandírozott narancsot. Terítsük a masszát egy 20 x 20 centis tepsibe, és süssük 170 fokon 30 percig. Akkor jó, ha a szélei megszilárdulnak, a közepe viszont remegős marad. Kapcsoljuk ki a sütőt, támasszuk ki az ajtaját, és hagyjuk a masszát kihűlni.
Törjük át szitán a túróréteget. Vizes kézzel formázzunk belőle gombócokat, töltsünk a közepükbe 1-1 tk narancslekvárt. Forgassuk meg a felforrósított vajon megpirított zsemlemorzsában, és tálaljuk a porcukorral összekevert tejföllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.