A lisztet összedolgozzuk a hideg vajjal, a tojássárgájával és egy csipet sóval. Ha túl száraz lenne, hozzáadunk 2-3 ek tejfölt vagy hideg vizet, majd fóliába csomagolva kb. 30 percre hűtőbe tesszük. Ezután kinyújtjuk vékonyra, és egy quiche-formába fektetjük, és megszúrkáljuk villával.
A megmosott, szárazra törölt és csíkokra vágott csirkehúst olajon megpirítjuk. Hozzákeverjük a felszeletelt csiperkegombát, és együtt pároljuk pár percig. Curryvel, valamint sóval és borssal fűszerezzük. A gombás húst az elkészített tésztára töltjük.
A tejet összekeverjük a tojással, ráöntjük a töltelékre, és 180 fokon kb. 50 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.