A sütőt 180 °C - ra előmelegítjük. A tojást fehéredésig habosítjuk a cukorral, majd hozzáforgatjuk az átszitált sütőporos lisztet és az olvasztott vajat. A masszát egy kb 22 x 22 cm - es sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és kb 15 perc alatt megsütjük. A többi piskótát is ugyanígy készítjük és sütjük.
Ha a piskótalapok kihűltek, megkenjük a kakaósat kb. 5 ek lekvárral, ráhelyezzük a rózsaszín piskótalapot, ezt is megkenjük lekvárral, végül ráhelyezzük a sárga piskótát. Kissé lenyomkodjuk és egy éjszakára lesúlyozzuk. ( a sütemény tetejére sütőpapírt terítünk, ráhelyezünk egy tálcát, erre pedig pl 1 kg cukrot vagy lisztet).
A tetejére elkészítjük a kakaós mázat, egy kisebb lábasba felolvasztjuk a vajat, majd hozzákeverjük a porcukrot, a kakaóport és annyi forró vizet, hogy jól kenhető masszát kapjunk, majd rásimítjuk a sütemény tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.