Az alaphoz a kekszet morzsásra törjük, majd összedolgozzuk a megolvasztott vajjal és a cukorral. Egy kivajazott tepsibe nyomkodjuk a keveréket. Lefedjük alufóliával, majd 175 fokos sütőben 7 percig sütjük, ezután kivesszük, és hagyjuk kihűlni.
A töltelékhez a krémsajtot és a cukrot habosra keverjük. Hozzáadjuk a tejfölt, a megmosott citrom lereszelt héját, majd egyenként belekeverjük a tojásokat is. A krémsajtos keveréket az elősütött kekszes alapra simítjük. Végül a megtisztított áfonyát kissé belenyomkodjuk a krémbe.
A tepsit sütőtálcára tesszük, majd forró vizet öntünk köré. Ezután 50-60 percig sütjük a 175 fokos sütőbe. Végül hagyjuk a sütőben kihűlni a süteményt. Szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.