Az áfonyát, a kristálycukrot és egy csomag vaníliás cukrot egy tányérba tesszük, majd betesszük a mikrohullámúsütőbe és a legmagasabb fokozaton 2-3 percig melegítjük. Ezután kivesszük és óvatosan összekeverjük, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
A kekszet összemorzsoljuk és egyenlően elosztjuk a poharakba.
A mascarponét simára keverjük az ízlés szerinti mennyiségű porcukorral, a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal és a citromlével. A habtejszínt kemény habbá verjük, majd apránként, kézi habverővel hozzákeverjük a mascarpone-krémhez.
A mascarponés-habos krémet a poharakban lévő keksz tetejére rétegezzük, majd utána rákanalazzuk az áfonyamártást. Hűtőbe tesszük, hogy kellően lehűljön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.