Egy nagyobb tálba öntjük a lisztet és a sütőport, valamint az ízlés szerinti fahéjat. Összekeverjük.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét egy kisebb tálba tesszük, a sárgáját pedig a lisztes keverékhez adjuk.
A fehérjéhez hozzáadjuk a cukrot és vaníliás cukrot, majd felverjük robotgéppel. Ezután megolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a felvert fehérjéhez, és elkeverjük.
Ezután a habot a liszthez adjuk, és jól elkeverjük. Az almát lereszeljük, és a tésztához adjuk.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, és kb. 20 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.