Egy tálba tesszük a tészta hozzávalóit, és simára keverjük. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és a 190 fokra előmelegített sütő középső részén sütjük 30-35 percig. Azután kivesszük a sütőből, és 10-15 percig hagyjuk hűlni a sütit a tepsiben. Végül sütőrácsra téve hagyjuk teljesen kihűlni.
A mázhoz egy tálba szitáljuk a fahéjjal elvegyített porcukrot. Hozzáadunk 1-2 ek hideg vizet, és simára keverjük. A keverékbe egy villát mártunk, és tetszőleges mintát rajzoljunk vele a sütemény tetejére. Hagyjuk megdermedni, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.