Felhevítjük az olívaolajat, és üvegesre sütjük rajta a megtisztított, felkarikázott újhagymát.Hozzáadjuk a meghámozott, vékonyan felkarikázott répát és zellert, majd néhány percig együtt pirítjuk.
Amegtisztított zöldbabot, valamint a darabolt paradicsomot a levével együtt a zöldséges keverékbe forgatjuk, felöntjük 1 l vízzel, meghintjük egy kevés sóval, borssal, továbbá 1-2 csipet őrölt rozmaringgal, és beleszórjuk a babérlevelet. Felforraljuk a levest, azután közepes lángon kb. 30 percigfőzzük. Végül hozzáadjuk a leszűrt babot, és ismét felforraljuk. Petrezselyemlevelekkel díszítve tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.