A vöröshagymát kockára vágjuk és olajon megpároljuk. Rátesszük a húst, sózzuk, borsozzuk és megszórjuk kakukkfűvel. Megszórjuk az előzőleg megpirított (száraz serpenyőben), durvára vágott dióval, és hozzáadjuk a mazsolát is. Kevés vizet öntünk rá és puhára pároljuk.
Ha a hús is puha, beletesszük a megtisztított, csíkokra vágott birsalmát és sütőtököt. Lassú tűzön tovább forraljuk, de ügyelni kell arra, hogy a tök és a birsalma ne menjen szét, roppanós maradjon és ne legyen rajta túl sok lé. Sült krumplival, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.