A sütőformát kikenjük olajjal és - sütőpapír nélkül - belefektetjük a kinyújtott pizzatésztát.
A vajat felforrósítjuk, belekeverjük a lisztet, és nagyon lassú tűzön halvány aranyszínűre (nem barnára) pirítjuk. A tejet felforraljuk, majd állandó kevergetés mellett apránként hozzáöntjük. Amikor elkészült, sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük, majd rákenjük a tésztára.
A sonkát, a gombát és a bacont vékonyra szeleteljük. A tojást felverjük egy csipet sóval, belekeverjük a tejszínt, majd beleforgatjuk a sonkát, a gombát és a bacont, végül rákenjük a pizzatésztára.
Megszórjuk oregánóval és reszelt sajttal, majd 200 fokra előmelegített sütőben, kb. 25 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.