Egy lábasba tesszük a meggyet 600 ml vízzel, a fűszerekkel, valamint az alaposan megmosott citrom lereszelt héjával és kifacsart levével együtt. Felforraljuk, és főzzük további kb. 10 percig. Kiveszünk 4-5 evőkanálnyi meggyet a tálaláshoz, a többit pürésítjük botmixerrel, majd újra forráspontig melegítjük.
Simára keverjük a pudingport először néhány evőkanálnyi tejszínnel, majd fokozatosan hozzáadjuk a többi tejszínt is. Kézi habverővel folyamatosan kevergetve, óvatosan a leveshez öntjük a tejszínes pudingport, majd ismét forráspontig melegítjük. További 5-10 percig főzzük, amíg besűrűsödik, majd a tűzről levéve hagyjuk kihűlni. A levesbe forgatjuk a félretett meggyszemeket, majd hűtőbe tesszük 2-3 órára. Hidegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.