A krumplit megpucoljuk, felvágjuk, a cukkinit felszeleteljük, a hagymát és a csilit felaprítjuk. A hagymát a vajon megdinszteljük, hozzáadjuk a csilit, a krumplit és a cukkinit. Megfűszerezzük, hozzáöntünk vizet, és addig főzzük, amíg megpuhulnak a zöldségek.
Ráöntjük a tejszínt, majd botmixerrel összeturmixoljuk.
A zsemlét megpirítjuk. Tálaláskor szedünk a tányérba levest, beletörjük a zsemlét, zöldségpucolóval hasítunk rá sajtforgácsot, majd szórunk rá borsot és curryt.
Megjegyzés
A krémlevesek íze, állaga mindig lenyűgöz, igyekszem variálni. Most így készítettem. A hozzávaló cukkini a kertünkből van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.