A húst megmossuk és szárazra töröljük. Megsózzuk és megborsozzuk, majd a hűtőbe tesszük 1 órára.
A zabpelyhet összekeverjük a szezámmaggal és a zöldfűszerekkel. A húst először az enyhén felvert tojásfehérjében, majd a zabpelyhes keverékbe forgatjuk. Rányomkodjuk a panírt, és sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük, és 190 fokon kb. 45 percig sütjük.
A mártáshoz a tejfölbe keverjük a zöldfűszert, a mustárt egy kevés sóval és borssal. A csirkét a mártogatóssal és tetszőleges körettel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.