1. A tésztát felteszem főni. A hagymákat aprítom, a gombát, paprikákat és a paradicsomot darabolom.
2. Egy serpenyőben elkészítem a ragút. Olajon megdinsztelem a hagymákat, hozzáadom a gombát, fűszerezem. A felét kiveszem, félreteszem. Hozzáadom a húst és a darabolt bacont. Amikor a hús már fehér, és a bacon is megsült, belerakom a paprikát, paradicsomot, újra fűszerezem ha szükséges, beleöntöm a csiliszószt és a vörösbort. Lereszelem a sajtot.
3. Amikor a tészta már al dente megfőtt, leszűröm és a ragúhoz keverem. A tésztát átteszem egy szögletes tűzálló edénybe, és berakom a 180 fokra előmelegített sütőbe 15 percre.
4. Tálaláskor négyzetesen felszeletelem. Két darabot egy tányérra helyezek. Rakok rá és mellé gombát, olívabogyót, koktélparadicsomot. Locsolok rá és a tányérra ketchupot, szórok rá sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.