Vízgőz fölött óvatosan megolvasztjuk az étcsokit. A szobahőmérsékletű vajat kihabosítjuk a cukorral és a tojással. Hozzáöntjük a már kihűlt csokit, végül az összes többi alapanyagot. Jól elkeverjük, és hűtőbe tesszük kb. fél órára.
A masszából diónyi golyókat formázunk, megforgatjuk őket porcukorban, és sütőpapíros tepsire tesszük, legalább 3-4 cm távolsággal egymástól.A kezünkkel enyhén lenyomkodjuk mindegyiket, majd 170 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 7 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.