A lisztet elvegyítjük a szódabikarbónával, a cukorral, a vaníliás cukorral és a sóval. Hozzámorzsoljuk a vajat, hozzáadjuk a tojássárgáját és fakanállal összekeverjük. Hozzáöntünk annyi tejet, hogy sűrű, de nem folyós masszát kapjunk.
Egy tepsit kikenünk vajjal, megszórjuk liszttel és beleöntjük a masszát. A tetejére baracklekvárt kenünk.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük. Hozzákeverjük a darált diót és a porcukrot és elsimítjuk a lekvár tetején. 150 fokra előmelegített sütőbe tesszük és 40-50 percig sütjük. Amikor kihűlt pogácsakiszúróval félhold alakban kiszaggatjuk a sütiket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.