Egy serpenyőben megpirítjuk a megpucolt diót 1 púpozott ek cukorral.
A kölest enyhén sós, háromszoros vízben puhára főzzük. A tojásokat kettéválasztjuk. A tojássárgáját simára keverjük a vajjal, a cukorral, a narancs kifacsart levével és lereszelt héjával és a tejszínnel. A tojásfehérjét a sóval habbá verjük, és óvatosan a masszához forgatjuk.
Az édes, pirított diót egy tűzálló, kivajazott, zsemlemorzsával megszórt tepsibe szórjuk. Rátesszük a köleses masszát, és 190 fokra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt készre sütjük.
Teljesen kihűtjük, majd kiborítjuk a formából, és felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.