- A sajttal töltött csirkemell elkészítéséhez a megmosott és szárazra törölt húst felszúrjuk egy éles késsel, és "zsebeket" vágunk bele.
- A sajtot három részre osztjuk, majd beledugjuk a csirkemellbe. A hús végeit fogpiszkálóval megtűzzük. Megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk kakukkfűvel, majd felforrósított olívaolajon fehéredésig pirítjuk.
- Ha a csirkemellek szép kérget kaptak és enyhén megpirultak, kiszedjük az edényből.
- Felolvasztjuk a vajat, majd rádobjuk a feldarabolt zöldségeket, a paprikát, a cukkinit, a gombát és a felaprított fokhagymát. Néhányszor összeforgatjuk.
- A zöldségeket tepsibe borítjuk, ráhelyezzük az előpirított csirkemelleket, és alufóliával lefedve, 190 fokra előmelegített sütőben 25 percig sütjük.
- A sütési idő végén levesszük a fóliát, és még 5 percig grillezzük. Jó étvágyat a csodásan finom csirkemelles ételhez!
Nézzétek meg videón, hogyan készül az egyszerű sajttal töltött csirkemell