A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tojásokat, a cukrot, a sütőport, a tejet. Jól összedolgozzuk, és fél órára a hűtőbe tesszük. Három egyenlő részre osztjuk, és cipó alakúra formázzuk.
Lisztezett deszkán 3-4 mm vastag téglalap formájúra nyújtjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük. Megrakjuk a meghámozott, vékony szeletekre vágott almával, és megszórjuk őrölt fahéjjal.
A következő réteg tésztát rásimítjuk, majd megkenjük a simára kevert ribizli lekvárral, és a tetejére tesszük a harmadik tésztalapot.
Megkenjük a felvert tojással, majd 180 fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük. Kihűtjük, téglalap alakú szeletekre vágjuk, és ízlés szerint megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.