A vajat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a vanília rúd kikapart magjait, a fahéjat, a puffasztott rizst , a lisztet és a sót, majd összegyúrjuk.
Két részre osztjuk a tésztát és 3cm átmérőjű rudakat sodrunk belőle, amiket ujjnyi vastagságú darabokra szeletelünk. Ezután egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, megszórjuk fahéjas cukorral, és a 180 °C-ra előmelegített sütőbe toljuk kb. 13-15 percre.
Miután kihűlt, légmentesen záródó dobozban vagy üvegben tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.