Elkészítés: A zöldségeket előkészítem, a hagymákat, répát, petrezselyemgyökeret, paprikát karikára, a karalábét, zellert, krumplit kockára vágom, a leveleket darabolom, a paradicsomot nyolcadolom, a spárga végét levágom, majd harmadolom, a gombát szeletelem, a petrezselyem és zellerleveleket aprítom. A sajtot lereszelem.
Egy lábasban olívaolajon a szeletelt sonkát megpirítom, majd kiveszem és félreteszem. A zsiradékra ráteszem a zöldségeket a spárga, a gomba és a levelek kivételével, beledobok 3 ág kakukkfüvet is. Együtt dinsztelem, fűszerezem, majd szórok rá lisztet, felengedem vízzel, belemorzsolom a leveskockát.
Amikor már félig megfőtt, hozzáadom a többi zöldséget is. A főzés vége felé rávágom a medvehagymát, a petrezselyem- és zellerlevelet, s öntök hozzá fehérbort. Megkóstolom, ha kell, utánfűszerezek.
Tálaláskor mélytányérba szedek a levesből, szórok rá sült sonkát és reszelt sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.