A megtisztított hagymákat félbe vágjuk, majd felszeleteljük. Felforrósítjuk az olívaolajat és a vajat, majd kis lángon megpirítjuk-pároljuk rajta a hagymát. Végül sózzuk és borsozzuk.
Hozzáöntjük a bort. Ha a hagyma már puha és világos színű, hozzáöntjük az alaplevet is. A rozmaring lecsipkedett, felaprított leveleivel fűszerezzük, és további 2 percig forraljuk.
Beborítjuk a kenyérszeleteket reszelt sajttal, és 175 fokos sütőben pirosra sütjük. Tányérokba tesszük, és rámerjük a forró levest. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.