A palacsinta hozzávalóit a kakaópor és a vaníliakivonat kivételével csomómentesre keverjük, és 30 percig a hűtőben pihentetjük. Ezután a masszát kettéválasztjuk, az egyikbe belekeverjük a vaníliát, a másikba a kakaóport, majd egy vékonyan kiolajozott, kisebb méretű (kb. 20-22 cm) serpenyőben a szokásosnál vastagabb palacsintákat sütünk.
A töltelékhez a gesztenyét burgonyanyomón áttörjük, és 8 kisebb golyót formázunk belőle, melyeket félreteszünk. A maradékhoz hozzákeverjük a porcukrot és a rumot, majd habosra keverjük a mascarponéval.
A palacsintákat felváltva rétegezzük a krémmel, végül megkenjük a tetejét és az oldalát is. A félretett gesztenyegolyókat félig megmártjuk a felolvasztott csokoládéba, és sütőpapíron dermedni hagyjuk, majd kirakjuk vele a torta tetejét. 2-3 órára hűtés után kakaóporral meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.