A tésztát főzzük al dentére (haraphatóra, nem teljesen puhára) jó sós vízben. Közben pucoljuk meg a gombát és vagdossuk félbe. Wokban vagy serpenyőben kezdjük el pirítani olívaolajon a sóval, a borssal, a metélőhagymával, a fokhagymával és a petrezselyemmel. A paradicsomokat hámozzuk meg és vágjuk nagyobb darabokra.
Amikor a gomba összeesett, akkor dobjuk rá a paradicsomot és húzzuk is le a tűzről. Ekkor öntsük bele a paradicsompürét, az egyik doboz összekockázott gorgonzolát és a tészta főzőlevét. Nem baj, ha levesszerű lesz, mert sütéskor a tészta fel fogja szívni a levet és pont jó lesz a szósz. A tejfölben keverjük el a tojásokat és azt is öntsük hozzá a gombához.
Kezdhetjük a rétegezést egy hőálló tálban. Alulra tészta kerüljön, aztán egy adag szósz. Csipegessük rá a másik doboz gorgonzola felét, és ezt ismételjük meg még egyszer: tészta+szósz+gorgonzola.
200 fokon süssük addig, amíg a teteje kissé megpirul. Az én sütőmben ez kb. 15-20 perc volt légkeveréssel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.