A túrót habosra keverjük a cukorral és a citromhéjjal. Beleforgatjuk a tejet és a megolvasztott vajat. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, és gyors mozdulatokkal összedolgozzuk a tésztát, majd legalább 1 órára hűtőbe tesszük.
A tésztát 4-5 mm vastagra nyújtjuk. Megkenjük a házi baracklekvárral, majd szorosan felcsavarjuk és ismét hűtőbe tesszük. Ha lehűlt, 5 mm vastag szeletekre vágjuk.
Tepsibe fektetjük mindet, vékonyan megkenjük a tojásfehérjével, és 160 fokra előmelegített sütőbe toljuk 15 percre. Még forrón megkenjük egy kevés sárgabaracklekvárral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.